24 juuni 2011

86. LEND NÜÜD LÕPETANUD

Pilte lõpuaktusest saad näha siit (parool lend86)

15 juuni 2011

13 juuni 2011

LÕPUPIDU 17.06 kell 17.00 kooli saalis

Kõigile eksamid edukalt sooritatud (viimane lausa ainult neljad-viied) ja nüüd on Teil Are koolis jäänud vaid veel ilus olla ja lõputunnistus vastu võtta.

09 juuni 2011

TUTIPIDU

Reede hommikuks oli koolimaja täis "imelikke õpilasi" - kel auto loha järel, kel lutt suus. Plaanis oli 86. lennu tutipeo aktus. Lauldi, loeti luuletusi, paugutati palle, jagati lilli ja auhindu. Aktuse lõpuks istutasid 9ndikud koolimaja juurde oma puu - halli nulu. Vee loopimine ja pritsimine oli õues. Ülejäänud kool pidas oma klassijuhataja tundi, jagati tunnistusi ja koristati klassi. Kui koolimaja oli lastest tühi, sõitsid õpetajad Tallinna külastama bastioni käikusid ja loomaaeda. Tutipeo pildid siit (parool Tutt)

MANIJALE

Kuna läbi aasta kestnud võistlus sai läbi, siis võitjavõistkond "Jupatsid" said minna auhinnasõidule Manija saarele. Väljasõit toimus 2. juunil ja Merike Palginõmme juhendamisel. Meid viidi üle tavalise kalapaadiga. Jalutasime looduses, vaatlesime saarlaste elu-olu, sõime Riida puhkemajas haugisuppi, mis isegi direktorile väga maitses ja mängisime koertega. Õpetajale näidati ka juttselg-kärnkonnade kudemiskaste ja muskuspardi alla kasvavaid kosklapoegi. Tagasitee läks kiirelt ja saime isegi lainetel loksutada. Kena päev oli. Pilte üritusest saad siit näha (parool Manija)