23 detsember 2015

PIKK JÕULUPÄEV JA PIDU 21.detsembril

Pikka jõulupäeva alustas koolis kõige varem 8.klass. Koolimajja saabuti pühapäeva õhtul, kui tehti
näidendi peaproovi ja kaunistati saali. Esmaspäeva hommikul alustas taas 8.klass juba kell 10.00. Ülejäänud kool jõudis pidulikule jõululõunasöögile kella 12-ks. Toimusid mõned tunnid, samal ajal õhtuse etenduse peaproov. Kuna reedene QR-koodidega mäng läks meil veidi aia taha, siis kolmanda tunni lõpul tegime kiire võistkondadevahelise nutimängu socrative keskkonnas.
Kella kolmeks tulid meile lõõtsamehed, kes tõmbasid kogu saalirahva tantsupõrandale. Nii pööraseks, et järgmise bloki ajal, kui tuli vaikselt istuda oli saali vaikseks saamisega päris raskusi. Esinesid meie oma kooli lapsed, kes olid midagi selgeks õppinud - laulu, tantsu, luuletusi jms. Kuulutati välja ka jõuluvõistluse võitjavõistkonnad ja jagati auhindu.
Kella viiest tehti peoks grimmi, söödi klassides komme, kalpsati mööda koolimaja. Õpetajaid ootas õpetajate toas kohvilaud, kus jagati kingitusi, peeti kõnesid, kingiti lilli. 
Jõulupidu algas kell kuus. Sel aastal korraldas jõuluetendust 8.klass. Päkapikud rändasid mööda erinevaid maid - Uus-Meremaa (9.kl), Austraalia (1.kl), Hiina (6kl), Itaalia (4kl), Holland (2kl), Venemaa (7kl), Norra (5kl) ja Soome (3kl). Lõpuks leidsid nad, et Eestis on ikka kõige paremad jõulud ja etendasid meile Eesti jõulukombeid minevikust tänapäeva. 
Aitäh Anne Niibole, kes oli etenduse sõnalise osa autor ja Kristi Kivisaarele, kes selle lavaküpseks seadis. Suur tänu ka Ott Rõngasele, kes oli terve esmaspäeva helimees. Aitäh kõigile klassidele ja klassijuhatajatele suure panuse eest!
Pilte pikast jõulupäevast, peaproovist, puhkpillimängijatest, üllatusesinejatest ja jõuluetendusest näed siit (Parool 21.12.15)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar