24 oktoober 2011

KOOLIVAHEAEG

Koolivaheajal ei toimu klubis Judo treeninguid. Vaata uudist lähemalt siit. Puhake!

22 oktoober 2011

VÕISTLUS

Reedel toimus kolmanda ja neljanda tunni ajal väga tasavägine keeglimäng. Pikali pidi saama plastpudeleid tennisepalliga. Õnneks oldi kehalise kasvatuse tunnis selleks päris hästi ette valmistatud ja mäng läks ludinal. Kõik punktid loeti kokku ja võitjaks tuli võistkond JÄNKSI SHAKE, teise koha sai NIKE, kolmandale kohale jäi SUPER LUXID ning neile järgnes MAASIKA KÄBID.
Pilte võistlusest saad näha siit (parool keegel2011)

19 oktoober 2011

KOHE ALGAB KOOLIVAHEAEG

Reedel on kaks esimest tundi ja seejärel toimub võistkondadevaheline keeglivõistlus.

13 oktoober 2011

ÕPETAJATE PÄEV ARE KOOLIS

Õpetajate päev on ametlikult 5. oktoobril. Meie koolis tähistati seda 3. oktoobril. Traditsiooniliselt andsid tunde üheksanda klassi õpilased. Direktoriks oli Kairi, õppealajuhatajaks ja 1.-2. kl. juhatajaks Kristel, Eesti keelt ja kirjandust andsid Taimi ja Aare, matemaatikat Risto ja Ingmar, inglise keelt Raido ja Indrek. Kuna aga meie 9.kl. on päris väike, siis kutsuti endale appi vilistlasi. Loodusõpetust ja keemiat andis Karin Alamaa, kes praegu töötab Tallinnas ravimifirma Nycomed müügijuhina. Ühiskonnaõpetust ja kodulugu õpetas Mihkel Mölder, kes oma ametilt on Kilingi-Nõmme konstaablijaoskonna patrullpolitseinik. Margus Rebane oli tööõpetuse õpetaja ja tavaliselt töötab ta Lääne-Kaitseringkonna ülemana Pärnus.
Õpetajatele tehti hommikul pidulik aktus, kus kõik kohalolnud said endast kuulata nii sõnas kui näha pildis. Seejärel pärast hoolekogu poolt toodud suure tordi söömist sõitis ette buss, mis viis õpetajad selleks hommikupoolikuks koolist ära. Külastati Kablis paiknevat kosmonautika küla ja kuulati selle arendaja suuri tulevikuplaane.
Kõik olid rahul - vilistlased ja üheksandikud, kes said uue kogemuse, mis tunne on seista klassi ees. Ja õpetajad, kes lisaks kosmilistele tunnetele said aimu sellest, et Are koolis saab töö käia ka siis, kui pedagoogiline personal on majast ära.
Pilte päevast näed siit (parool 3.10.2011)

02 oktoober 2011

ÕPETAJATE PÄEV - 3.okt. esmaspäeval

Õpilased, paluks pidulikult riidesse ja õpetajatele lilled kaasa.